Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Clear Cosmetic Shop

A Clear Cosmetic márka és referencia szalonja, a Clear Cosmetic Shop szorosan kapcsolódik egymáshoz. A szalonban elérhető kezelések során a vendégek a Clear Cosmetic márka tiszta és prémium termékei által tapasztalhatják meg a natúrkozmetikumok jótékony hatásait. Az üzletpolitikát teljes egészében a holisztikus szemlélet hatja át, hiszen a szépség belülről fakad:  a vendégek a kozmetikai kezelések mellett a természetgyógyászat és a masszázskultúrák eszköztárának széles spektrumát is igénybe vehetik, testi-lelki egészségük egyensúlyának helyreállítása érdekében.

A holisztikus szemlélethez igazodva az alábbi szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket:

  • A kozmetikában természetes alapú és bio termékekkel dolgozunk
  • A gyógymasszázs mellett olajos thai masszázs is kérhető
  • 8D NLS biorezonancián alapuló diagnosztikai műszerrel felmérjük vendégeink állapotát, segítségével kimutathatók a szervezetben fellépő változások, problémák
  • Az így feltárt egyensúlyzavarokra a természetgyógyászat eszköztárából javaslunk terápiákat
  • A Bemer biomágneses terápia javítja a vérkeringést és minden olyan esetben alkalmazható, amikor a betegséget vagy hiányjelenséget mikrokeringési zavar okozza

A Clear Cosmetic Shop csapata

  • Vilmos Krisztina üzletasszony és családanya, aki a márka tulajdonosaként és megálmodójaként vezeti a szalont és felel a minőségi, prémium alapanyagokat tartalmazó termékekért is
  • Vilmos Nóra természetgyógyász segít felmérni a vendégek állapotát és javasolt terápiás kezelést a feltárt problémára
  • Kochné Kelemen Anikó biokozmetikus természetes alapú termékekkel varázsolja szebbé és egészségessé a vendégek bőrét
  • Minakhom Vatsana gyógymasszőr kezelései holisztikus szemlélettel áthatva nemcsak a testet, de a lelket is ápolják

Kinek ajánljuk a kozmetika szolgáltatásait?
A Clear Cosmetic márka termékeihez hasonlóan, a kozmetika szolgáltatásait is minden korosztálynak ajánljuk, nők és férfiak, fiatalok és idősek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kezelést.

A nők a szépségük megőrzése érdekében rendszeresen veszik igénybe a különféle kozmetikai kezeléseinket, míg a férfiak a holisztikus terápiáinkat az egészségük megőrzésével összefüggésben részesítik inkább előnyben, így természetgyógyászati kezeléseink gyakori látogatói. A tinédzserek kamaszos bőrproblémáikra találhatnak megoldást a kozmetikában, míg az idősebbek bőrük érésének lassítása miatt, vagy például Bemer terápiára térnek be sokszor szalonunkba. Nóra az ételintolerancia kezelésében és méregtelenítő kúra összeállításában is tud segíteni, Krisztina pedig a homeopátiás képzés elvégzésével bővíti tovább a szolgáltatások körét.

Imádjuk az ezerarcú illóolajokat is
Sok terápiánkba építjük be a prémium minőségű doTERRA illóolajokat is, melyek 100%-os tisztaságúak, nem tartalmaznak káros anyagokat, ezért más illóolajoktól eltérően a külső használta mellett kúraszerűen is biztonságosan is fogyaszthatók.  Az illóolajokat a növények magjaiból, kérgéből, gyökeréből, leveléből, szárából, virágából vagy más részéből gőzdesztillációval vagy hideg-sajtolással vonják ki. 
A hangulatjavító hatású esszenciális olajok alkalmazása többféle módon történhet, egy szép illóolaj párologtató használatával pedig nem csak egészségünkre és hangulatunkra lehet jó hatással, remek kiegészítője lehet lakásunknak is, így otthonra is javasoljuk őket!

Kérjen időpontot hozzánk, és tapasztalja meg a változást, melyet a természetközeli harmónia hozhat életébe, most!