Ismerd meg a kortalan mosoly szakértőit!

Egy jóízű nevetés mindig jól esik, hiszen arcunkat és lelkünket egyaránt megszépíti, azonban egy idő után látható nyomot hagy a bőrön. Emlékszem a mai napig arra a filmjelentre, amelyben egy babaarcú 50 feletti hölgytől kérdezik, hogy mi a fiatalságának titka. A válasz egyszerű volt: „Sosem mosolygok”. Ez meglehetősen nyomasztó és radikális praktikának tűnt, akárcsak a különböző orvosi beavatkozások sokasága. Szerencsére létezik természetes megoldás arra, hogy 30 felett is bátran, gondtalanul mosolyoghasson bárki! Biztosan ismerősen cseng valahonnan az argirelox, vagy az argireline név, főleg, ha ránctalanításról esik szó. Bevallom őszintén, számomra sosem volt különösebben vonzó önmagában a „kiváló ránctalanító” kifejezés. Jó,jó, de hogyan? Kérdeztem. Ha hasonló gondolatok forognak a fejedben, tarts velünk!

 

Anélkül, hogy egy kínzóan unalmas biológia leckévé változtatnánk a témát, megpróbálom elmagyarázni, mi is az az Argirelox™, és hogyan segíthet a ráncok elleni harcban. Az Argirelox™ egy Lipotec nevű barcelonai vállalat találmánya a kétezres évek elejéről, és eredeti célja szurkálódós testvérének segítése volt. Az évek során azonban bebizonyosodott, hogy nem kell feltétlenül injekciókkal megbénítani az arcidegeket ahhoz, hogy az Argirelox™ kifejthesse jótékony hatását.

 

Ez a peptid komplex az arcizmok összehúzódásának erejét igyekszik gyengíteni, ezáltal megelőzve a maradandó nyomok, azaz a ráncok kialakulását. Az ismertebb, Argireline fedőnevet viselő Acetyl hexapeptide-8 felel az előbb említett feladatért, a Pentapeptide-18 pedig az ezt okozó ingerület átvivő anyag mennyiségét próbálja visszaszorítani. Ez a két peptid az Argireline két fő hatóanyaga, a képlet pedig egyszerű: kevesebb erőfeszítés, kevesebb ránc, és a mosoly sem fog az arcra fagyni. Fontos azonban, hogy bár számos szérum áll rendelkezésre, amely pusztán ezt a hatóanyagot tartalmazza, önmagában a mimikai ráncok halványítására lehet alkalmas, az általános bőröregedés kezelésére más hatóanyagok használata is szükséges. Ennek okán alkottuk meg Ageless Argirelox™ arcápoló szérumunkat és szemkörnyékápolónkat, amelynek a fent említett hatóanyag mellett másik kiemelkedő összetevője a hialuronsav.

 

Ezt az összetevőt sokan ismerik, és méltán népszerű, hiszen a természetes öregedés részeként a bőr veszít hialuronsav tartalmából, így a sima, hidratált bőrhöz szükséges vízből egyre kevesebbet tud megkötni a szervezet. Egy tanácsot azonban mindenképp érdemes megfogadni a használatához: Igyál megfelelő mennyiségű vizet! Igen, napi 2-3 litert minimum. Unalmas strófának hangzik, de ki kell termelni azt a vizet, amit megköthet a hialuronsav.wink

Most, hogy azonosítottuk a két fő összetevőt, vegyük alaposabban szemügyre ezt a két terméket!ageless_facelift_termék+doboz.jpg  

   

 

Ageless Argirelox arcápoló szérum 

Magas hialuronsav és argirelox tartalma mellett többek között argánolajban is gazdag, amely esszenciális zsírsavakban, tokoferolokban gazdag antioxidáns. Az argán olaj éppen ezért tökéletes alapanyaga az öregedésgátló kozmetikumoknak. Gyulladásgátló hatású a bio hársfavíz és a kendermagolaj, melyek nem csak nyugtatják a bőrt, hanem serkentik a bőrsejtek regenerálódását. Az összetevők egymást támogatva váltják ki hatásukat, így már akár pár nap alatt is kisimíthatja a szérum az apróbb ráncokat.

ageless_eye_termék+doboz.jpg  

Ageless Argirelox™ szemkörnyékápoló

Szemkörnyékápolónkból sem maradhatott ki a hialuronsav, argirelox, argánolaj mesterhármas, azonban a számos jótékony összetevő között fontos kiemelni még az oliva szkvalén, mely erősen serkenti a bőr természetes regenerálódó képességét, táplálja és hidratálja a bőrszöveteket. A bőrre gyakorolt főbb jótékony hatásai: visszafogja a kiszáradási hajlamát, csökkenti vagy megelőzi a ráncosodást, mérsékeli a hámlást.

 

 

Mindkét terméket érdemes a reggeli és az esti rutinba is beilleszteni a kívánt hatás eléréséhez. Az aranyszabályt pedig ez esetben is érdemes betartani: tisztítás, tonizálás, aztán a szérumok!

Szállítás Kapcsolat ÁSZF Kozmetika Adatvédelmi tájékoztató