Tudjuk,tudjuk. A karácsonyi időszak egyeseknek inkább több stresszt okoz, mint békességet, mert a listán szereplő szeretteinknek a megfelelő karácsonyi ajándékok kiválasztása néha őrület.  Aggodalomra semmi ok, a Clear Cosmetic megpróbál segíteni a választásban, hiszen a szépségápolási termékek mindig tökéletes meglepetésnek számítanak. Ezért is hoztunk létre pár karácsonyi csomagot!

A választék nagy, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő terméket. Az ideális ajándék megtalálása gyakran nagyon nehéz. Az általunk összeállított karácsonyi csomagok lerövidíthetik a hosszú és fárasztó keresgélést.

 

Exkluzív ajándékok

Ebben a kategóriában kiváló minőségű, exkluzív natúrkozmetikumokat, bőrápolókat, és kiegészítőket találsz.

A nők többsége, már viszonylag fiatalon is tesz azért, hogy idősebb korban ne alakuljanak ki ráncok. Ageless termékeinket is pont úgy alkottuk meg, hogy természetes hatóanyagainak köszönhetően enyhítse a már kialakult mimikai ráncok mélységét, simábbá és fiatalosabbá varázsolva a bőrt. Mivel a hidratálás megelőzése lehet a ráncok kialakulásának, ezért a csomagba ajándékba adunk egy 9 000 Ft értékű Clear Cosmetic kulacsot is. Ez a Luxus ránctalanítás csomag anyukáknak, nagymamáknak kiváló opció lehet.

 

Micsoda? Vegán karácsonyi ajándékötletek?

Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot a vegánok számára, de mi segítünk ebben is!  Mivel az összes termékünk vegán natúrkozmetikum, és állatkísérletektől mentes így biztosan jó választás számukra is.

 

Feltöltődés, relaxáció

Kevés olyan dolog van, ami pihentetőbb, mint egy anya-lánya nap. Természetesen ehhez nem hiányozhatnak a natúrkozmetikumok sem. Komplett arctisztító csomagunk a legjobb választás lenne az ünnepek utáni napokon feltöltődni, és relaxálni. Arclemosó tejünk hidratál, bőrradírunk felfrissíti az arcot.

 

Ajándékutalvány

Még mindig nem tudsz dönteni a nagy választék miatt vagy mert nem tudod, hogy hogyan járhatnál a megajándékozott személy kedvében? Nem probléma! Ajándékozz utalványt, így ő saját maga választhatja ki a számára megfelelő terméket, vagy kozmetikai szolgáltatást!

 

Ha még mindig nem tudod eldönteni, hogy mit ajándékozz, nézz körbe a többi karácsonyi csomag között!

 

Szállítás Kapcsolat ÁSZF Kozmetika Adatvédelmi tájékoztató