Clear hidratáló testápoló lotoin+Snail +Tremella

3290 Ft
Könnyen felszívódó hidratáló testápolónk két fő összetevője miatt különleges. A csiga kivonat és a hógomba kivonat segítik helyreállítani a sérült szöveteket. Magas nedvességmegkötő képeséggel rendelkezik így a kifejezetten száraz bőrre ideális választás.


100 ml
3 290 Ft/db

Leírás

Olajos mégis könnyed, és nem ragadós hidratáló testápolónk felszívódását a Caprilis olaj segíti. A testápoló csiga kivonata magas arányban tartalmaz AHA-savat, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal erősíti és revitalizálja a bőrt. A hógomba kivonat – a hialuronsav alternatívája - a másik olyan fő összetevő, ami nagyobb nedvességmegkötő képességgel rendelkezik, mint a hialuronsav. A kettő együtt segíti helyreállítani a sérült szöveteket. A bőr szerkezetének a javításában jelentős szerepe van még a karmabidnak és a szőlőmag olajnak. A kendermag olaj a sejtfalak egészségének és rugalmasságának megőrzésére fontos zsírsavakat szolgáltat, hozzájárul a krónikus allergiák és gyulladások sikeres kezeléséhez. A B5 provitamin és a körömvirág olaj tartalma gyulladáscsökkentőhatással rendelkezik.


 


Összetevők: Caprilis olaj, csiga kivonat: AHA-sav, kollagén, elasztin, allantoin, ásványi anyagok, vitaminok, hógomba kivonat, Szuperoxid-dizmutáz, kendermagolaj, körömvirág olaj, karbamid, szőlőmag olaj, B5 vitamin

Vélemények

Hasonló termékek

Jojoba+gránátalma+urea testbalzsam
4990 Ft
Clear Kakaóvajas Testápoló Tömb
590 - 1390 Ft
Kakaóvajas & levendulás Testápoló Tömb
590 - 1390 Ft
Szállítás Kapcsolat ÁSZF Kozmetika Adatvédelmi tájékoztató