Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Online pénztárca a Clear Cosmeticnél

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy jobbá, barátságosabbá tegye a vásárlás élményét oldalunkon. Ezért is döntöttünk úgy, hogy egy olyan lehetőséget vezetünk be, ami mindenki számára elérhető és a kedvezményeket nem csak a mi oldalunkon használhatják fel. Az online pénztárca segítségének köszönhetően több mint 300 oldalon vásárolhatunk biztonságosan és kedvezményesen. De nézzük is meg, mi is ez pontosan és hogyan működik.

 

Mi is az az online pénztárca?

Ez egy virtuális pénztárca, ami könnyebbé teszi az online fizetést. Az online pénztárca létrehozása mindenki számára teljesen ingyenes, sőt a pénztárcád minden héten 500 Ft -ot kamatozik, illetve, ha az online pénztárcával rendelkező helyről rendelsz akkor minden vásárlás után megajándékoznak egy bizonyos összeggel!

Webshopunkban minden nap más összegű kuponnal ajándékozzuk meg a vásárlókat. Mivel ezek a kuponok nem állandók, ezért érdemes minden nap figyelni oldalunkat.

 

Hogyan működik?

Az első és legfontosabb, hogy az online pénztárcásból nem tudod a rendelésed teljes árát kifizetni. Minden elköltendő 10.000 forint után 500 forintot tudsz online pénztárcádból fizetni. Amennyiben nem sikerül online pénztárcáddal fizetni, keresd fel az online pénztárca ügyfélszolgálatát: nagyon segítőkészek és kedvesek! Ha már leadtad a rendelésed, akkor sajnos Utólag nem fogsz tudni fizetni vele. Fontos, hogy mindig rendelés leadása előtt fizess a pénztár folyamatnál. Rendelésed leadása után, kattints az onlinePénztárcás gombra és vedd át ajándékod. Ez után 48 órán belül automatikusan behelyezi a rendszer az összeget onlinePénztárcádba.

 

De miért jó ez a vevőknek?

A virtuális kártyán tárolt összeget kuponok formájában használhatja fel a vevő, az elfogadóhelyek egyike közül. A vásárlási döntést az is segíti, hogy az onlinePénztárca gyűjti folyamatosan a visszajelzéseket és az elégedettség alapján egy rangsort hoz létre. Ennek köszönhetően valós véleményekre van alapozva a rangsor, így nem kell egy percet sem kételkedned termékeink minőségében.

 

Ha még nincs fiókod akkor regisztrálj, hogy téged is megajándékozhassunk onlinePénztárcádon keresztül, ha pedig már rutinos felhasználó vagy akkor irány a webshop!

Ha vásárlás során elakadnál, vagy kérdésed merülne fel a termékekkel, arcápolással kapcsolatban, keress minket bizalommal e-mailen, vagy Facebook-chaten!